Skip to main content Skip to search

Laadukkaita taloushallinnon palveluita

PP-Laskenta on valtakunnallisesti toimiva taloushallinnon palvelukeskus, jonka noin 70 ammattilaista tuottavat taloushallinnon ja viranomaisraportoinnin palveluja pankeille, vakuutusyhtiöille ja muille finanssialan toimijoille. Asiakkaitamme ovat mm. Säästöpankkiryhmä, POP Pankki -ryhmä, Oma Säästöpankki ja Aktia.

Meille henkilöstön hyvinvointi, osaaminen ja motivaatio ovat tärkeitä mittareita. Asiakkaamme menestyvät, kun työntekijämme voivat hyvin.

Luotettavat ja kustannustehokkaat palvelut ovat toimintamme kulmakivi. Seuraammekin kuukausitasolla PP-Laskennan palveluiden toimimista ajallaan ja virheettömästi. Kehitämme prosesseja ja muokkaamme tekemistä niin, että kokonaisuus palvelee asiakasta mahdollisimman hyvin.

Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja haluamme olla asiakkaillemme se sopivin, osaavin ja tehokkain finanssialan taloushallinnon asiantuntijaorganisaatio.

Historian havinaa

Paikallispankkien PP-Laskenta -nimi rekisteröitiin 16.3.2001. Toimintaa käynnistettiin vaiheittain vuosina 2001–2004. Ensimmäinen asiakas oli Samlink-konserni vuonna 2001. Vuoden 2003 toukokuun loppuun mennessä pääosa itsenäisistä säästöpankeista oli siirtynyt PP-Laskennan palvelujen käyttäjiksi. Vähitellen myös loput säästöpankit ja paikallisosuuspankit siirtyivät asiakkaiksi. Tänä päivänä PP-Laskennan asiakkaita on jo yli 60.

PP-Laskenta numeroina

– Noin 70 työntekijää
– Liikevaihto 10,6 Meur (2019)
– Taseen loppusumma 1,6 Meur (2019)
– Yhteensä 61 asiakasorganisaatiota

Toimipaikat

Toimipaikkamme ovat Espoossa ja Kauhajoella
Löydät meidät hyvien liikenneyhteyksien varrelta.

Tavoitat aina yhteyshenkilösi!
Toimimme valtakunnallisesti, palvelemme paikallisesti.